Fanny Lidman

What's up this week?

Hej loves! Tyvärr har jag fått ställa in flera planerade saker denna vecka med tanke på omständigheterna. Skulle firat Jennifer, haft vinkväll med två stammiskunder, jobbat, möte, konsert och annat. Har försökt vila i den mån det går, haha tycker på fullaste allvar att det suger röv. Måndagen spenderade jag i soffan & kollade genom en hel säsong Hassel. Tisdagen såg likadan ut tills jag nästan ruttnade bort så hämtade upp min fina Melissa när hon slutade. Vi åkte till henne och jag fick spraytan. THANKS GIRL. Hon får verkligen en att känna sig bekväm, hon är så snabb, proffsig och gissa om vi klickade direkt! Fick min första fläck efter en vecka man ba när har det någonsin hänt förut xD 250kr för en & 200kr var om ni kommer två. Vem vill vara en blekfis i höstmörket hihi? HÄR är hennes Instagram. 

Nisen har bott hos mig sen dess och bara agerat sällskap, sminkat mig och sett till att jag tar på mig heels så jag inte ser likadan ut som jag mår haha. Hon tog med mig till hennes vän Sherry som gör fillers. WOW. Där blev vi ompysslade och extra fina. Aldrig sett en tjej ha så lång väntetid som Sherry. Senare den kvällen var Nisen & Emma hos mig. Vi kollade phfinal, åt middag & låg i soffan. Tur att jag har dom två. Idag är jag helt färdig, fick äta upp gårdagen antar jag. Har aldrig upplevt att bli så trött av något ärende. Främst är jag trött psykiskt. Kan inte prata om jobb eller något som rimmar på drama. Har varit ensam idag och ska snart äta middag med mammut. KRAM!

These babys är från MANGO, skönaste heelsen I am telling you. Är vanligtvis ingen heelstjej, alls. Akta dom för regn! Mockabyxor från Zara och blus från Gina.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas