Fanny Lidman

30 Oktober 2017

Hej babys

Inte mycket action på den här fronten hihi. Jobbar väl snart ihjäl mig, fyra veckor i rad har jag jobbat 6 dagar per vecka. Efter regn kommer solsken så fick vara ledig i helgen & jobbade en dag sen nu är jag ledig i tre dagar till. Ska vila så himla mycket. Imorgon fyller min kära extramamma Madde år så ska äta födelsedagsfrukost där. Sen ska jag på möte och tänkte sola också. På kvällen ska jag till min pappa för lite middag. Sen ons och tors har jag inget planerat, nästan gråtfärdig av att få vila. Har lite svårt att slappna av med tanke på mitt livstempo men ska tvinga mig själv komma ikapp med lite saker jag behöver få gjort. Rensa garderob, tvätta sminkborstar och liknande. Ni ba booooring.

Viktigast av allt, snön är här. Söndagsmorgonen kom den första snön och idag när jag var ute med doggen så snöade det lite. Jag älskar alla årstider när dom är i sin fullo så att November är runt hörnet samt snö, jag är NÖJD. Både våren och hösten i år var magiska. 

Ni får settle med bilder från mina senaste äventyr. KRAAAM!

Ni ba men snälla vadå äventyr, bara selfies???? 

Jag har varit på Djurgården med Vendela och våra hundar för lite lunch på Rosendals Trädgård och en prommis. Vi var på Ulriksdals Slott på höstmarknad i lördags och åt en mysig lunch. Sen har vi varit ute och ätit middag & dansat ett gäng från Nacka Forum. That's about it. Sista bilden är från mitt jobb! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas