Fanny Lidman

Back in business

Heeeeyheeey!!

Guess who's back ;) Nytt jobb sen sist. Inte sjukskriven med andra ord. Kom tillbaka en månad på 25% och sen var det dags att söka mig vidare till en lugnare arbetsmiljö. Jag jobbar nu på ett spa och guuuud det kunde inte blivit bättre för mig. Jag har så fantastiska kollegor som får mig att skratta varje dag, vi är ett välfungerande team och arbetsmiljön är fantastisk. Harmoni i sin renaste form. Vi får ibland testa olika behandlingar för att i sin tur kunna berätta om dom till våra gäster så denna vecka har jag fått prova klassisk massage, ansiktsbehandling och shiatsumassage. Det är så drömmigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Spat har en så himla fantastisk utsikt över havet med solnedgång nästan varje kväll. 

Jag står i receptionen, butik och sen utöver det får man hjälpa till lite där det behövs. Idag hade jag min första badintroduktion till exempel, där jag berättar om hur det går till på vårt spa, inför ca tjugo personer. Nervöst men jag älskar att lära mig nya saker och jag vill kunna precis allt på den arbetsplatsen jag är på. 

Kontentan är att jag absolut älskar mitt nya jobb och det känns verkligen som mitt år. Frisk, tillbaka i arbete och så har jag fått resa!! Berättar mer i nästa inlägg! Puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas