Fanny Lidman

Paris and Puppylove

What have I've been up to?

Jag har varit en vecka i Paris med Vendeluttan. Vi hade en matresa hehe. Strosat på stan, varit på Versailles, ätit god mat, museum, träffat Sofia som bor i Paris, haft middag hos en av hennes vänner, shoppat och hängt i Parc Monceau. Vi har ätit fantastiska måltider på Miss Ko, Ober Mamma, Hotel Grand Amour, Season, Café Charbon, Ferdi och Pink Mamma. Förra året hade vi en tre timmar lång lunch på Hotel Costes vilket inte blev av i år men ett TIPS till er som planerar en resa till Paris. Har man tiden är det verkligen magiskt att sitta länge på restauranger. Vi hade två morgnar långa frukostar på Café Charbon precis bredvid där vi bodde. Kaffe, croissant och färskpressad apelsinjuice. Mmmm! Och sista frukosten på ett brasserie i närheten i solen var också magiskt. När vi åt middag hos en av Sofias vänner så stack vi ut huvudet ur fönstret och där var Eiffeltornet, wooow!! Vi har verkligen bara chillat, ätit gott och druckit vin precis varje dag hehe. Skulle inte shoppa men fick med mig några tröjor, främst en gul som jag verkligen letat efter, och sen råkade jag få med mig ett läppstift från Tom Ford. Förra året en highlighter. Traditionsenligt var jag ju tvungen ;) 

Annars sen sist har jag träffat en åtta veckor liten labradorvalp, njutit av solen, varit med mammut på Zetas och druckit rosé i trädgården, sett Sam Smith och Kygo, firat påsk på landet och hunnit vara kär!! I en människa alltså och inte i valpen. Sen att det inte slutade som man tänkt bekommer inte riktigt mig, för jag tror att känna sig kär aldrig är slöseri med tid. Nu låter det som att jag alltid är kär, det är mer tvärtom, nästintill aldrig. Tror jag är så kär i livet att jag på så vis blir kräsen vem som jag ska lägga min energi på. Nog om det. Våren är här!! Hur härligt. Något annat som är härligt är att jag imorgon är ledig och ska få se Avengers Infinity War med Elli & Ruben. Aldrig varit så hype över en film, älskar Marvel. 

Har så mycket att se fram emot i år och jag längtar verkligen efter allt som komma skall ;)

Läste ett citat idag som lyder "freedom is a state of mind" och känner mest att jag skulle vilja tatuera in det i pannan. SåÅåååÅÅ sant. Kommer aldrig sluta tro på det ansvaret man själv har för sitt mående och hur man väljer att leva sitt liv. Jag kommer aldrig ta ifrån någon svåra tider eller missöden men har man förutsättningarna att leva ett fritt liv så är det bara bestämma sig för det. Hoppas ni mår lika bra som jag, PUSS!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas