Fanny Lidman

Kategori: f a n n y

Late night thoughts

Det är inte aktuellt att vara här så ofta och inte heller så intressant att eller om ni läser, men det har alltid varit ett forum för mig att få skriva av mig - som ni ser hehe!

Snart är det val och det är för mig andra gången jag får rösta. Jag försöker engagera mig genom att läsa, se debatter, göra valkompassen flera gånger och så vidare. Jag är generellt inte intresserad av politik men man MÅSTE faktiskt engagera sig tillräckligt för att kunna rösta och känna att man vet vad man röstar på - och framförallt vad man inte röstar på. Tänk i så många länder där man inte har demokrati och jag skulle aldrig kunna INTE engagera mig bara för att jag inte är intresserad. Nog om det. Något jag upplever väldigt oroväckande är, framförallt i valtider, media. Hur media styr vad vi ska tycka om saker och vad vi ska veta. Ibland när man pratar om samhällsfrågor så tycker de flesta liksom likadant. Eller det är inget konstigt men jag upplever inte att de jag pratar med är speciellt kritiska eller ifrågasättande ALLS. Hur alla verkar tycka saker och slänga ur sig åsikter och bilda uppfattningar om saker man egentligen inte har någon aning om. Stämmer det verkligen? I vilken utsträckning? FRAMFÖRALLT när vi kommer till invandrarpolitik. Det är obehagligt att väldigt få människor FÖRSTÅ hur media vinklar och vrider just den frågan? Syftet är inte att diskutera frågor utan just nonchalansen till att det kanske inte alls är på det viset. Bristen på ifrågasättande. Många i MIN närhet kan låta så fruktansvärt främlingsfientliga och helt utan att skämmas eller reflektera över vad som säger. Jag är ingen expertis på ämnet men jag kan ännu mindre då per automatik hålla med det jag hör?? Förstår ni? Så sitter man vid matbordet och diskuterar frågor man läst om i Aftonbladet och så vipps tycker alla likadant och det är JÄTTESANT. Snälla rara. Alla VEET att man inte ska tro på allt som står i tidningen eller på internet men ingen reflekterar över vart ens åsikter kommer ifrån, förstår ni min poäng? Hej på er!

Paris and Puppylove

What have I've been up to?

Jag har varit en vecka i Paris med Vendeluttan. Vi hade en matresa hehe. Strosat på stan, varit på Versailles, ätit god mat, museum, träffat Sofia som bor i Paris, haft middag hos en av hennes vänner, shoppat och hängt i Parc Monceau. Vi har ätit fantastiska måltider på Miss Ko, Ober Mamma, Hotel Grand Amour, Season, Café Charbon, Ferdi och Pink Mamma. Förra året hade vi en tre timmar lång lunch på Hotel Costes vilket inte blev av i år men ett TIPS till er som planerar en resa till Paris. Har man tiden är det verkligen magiskt att sitta länge på restauranger. Vi hade två morgnar långa frukostar på Café Charbon precis bredvid där vi bodde. Kaffe, croissant och färskpressad apelsinjuice. Mmmm! Och sista frukosten på ett brasserie i närheten i solen var också magiskt. När vi åt middag hos en av Sofias vänner så stack vi ut huvudet ur fönstret och där var Eiffeltornet, wooow!! Vi har verkligen bara chillat, ätit gott och druckit vin precis varje dag hehe. Skulle inte shoppa men fick med mig några tröjor, främst en gul som jag verkligen letat efter, och sen råkade jag få med mig ett läppstift från Tom Ford. Förra året en highlighter. Traditionsenligt var jag ju tvungen ;) 

Annars sen sist har jag träffat en åtta veckor liten labradorvalp, njutit av solen, varit med mammut på Zetas och druckit rosé i trädgården, sett Sam Smith och Kygo, firat påsk på landet och hunnit vara kär!! I en människa alltså och inte i valpen. Sen att det inte slutade som man tänkt bekommer inte riktigt mig, för jag tror att känna sig kär aldrig är slöseri med tid. Nu låter det som att jag alltid är kär, det är mer tvärtom, nästintill aldrig. Tror jag är så kär i livet att jag på så vis blir kräsen vem som jag ska lägga min energi på. Nog om det. Våren är här!! Hur härligt. Något annat som är härligt är att jag imorgon är ledig och ska få se Avengers Infinity War med Elli & Ruben. Aldrig varit så hype över en film, älskar Marvel. 

Har så mycket att se fram emot i år och jag längtar verkligen efter allt som komma skall ;)

Läste ett citat idag som lyder "freedom is a state of mind" och känner mest att jag skulle vilja tatuera in det i pannan. SåÅåååÅÅ sant. Kommer aldrig sluta tro på det ansvaret man själv har för sitt mående och hur man väljer att leva sitt liv. Jag kommer aldrig ta ifrån någon svåra tider eller missöden men har man förutsättningarna att leva ett fritt liv så är det bara bestämma sig för det. Hoppas ni mår lika bra som jag, PUSS!!!

Back in business

Heeeeyheeey!!

Guess who's back ;) Nytt jobb sen sist. Inte sjukskriven med andra ord. Kom tillbaka en månad på 25% och sen var det dags att söka mig vidare till en lugnare arbetsmiljö. Jag jobbar nu på ett spa och guuuud det kunde inte blivit bättre för mig. Jag har så fantastiska kollegor som får mig att skratta varje dag, vi är ett välfungerande team och arbetsmiljön är fantastisk. Harmoni i sin renaste form. Vi får ibland testa olika behandlingar för att i sin tur kunna berätta om dom till våra gäster så denna vecka har jag fått prova klassisk massage, ansiktsbehandling och shiatsumassage. Det är så drömmigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Spat har en så himla fantastisk utsikt över havet med solnedgång nästan varje kväll. 

Jag står i receptionen, butik och sen utöver det får man hjälpa till lite där det behövs. Idag hade jag min första badintroduktion till exempel, där jag berättar om hur det går till på vårt spa, inför ca tjugo personer. Nervöst men jag älskar att lära mig nya saker och jag vill kunna precis allt på den arbetsplatsen jag är på. 

Kontentan är att jag absolut älskar mitt nya jobb och det känns verkligen som mitt år. Frisk, tillbaka i arbete och så har jag fått resa!! Berättar mer i nästa inlägg! Puss!

"Ibland mår jag inte så bra"

Hej mina babys!

Jag måste ta en paus från er. Har bloggat i nio år och kan inte säga att jag varit er trogen alltid men nu säger jag hejdå en sväng, efter detta såklart.

 Jag har fått förlängd sjukskrivning till den 4 Februari. Då blir det 3 månader. Första månaden gick det alldeles utmärkt att vila, förmodligen för jag var så slut. December månad gick allt annat än bra. Tänkte att nu hade jag minsann vilat och var ju glad, så då kan man väl hitta på saker? Trots att min läkare sagt att jag har begynnande utmattningssyndrom, med andra ord nästan vid en utbrändhet. Jag träffade vänner, sov borta, festade vid två tillfällen, lunchade med vänner, var på middagar och gjorde allt annat än att vila. Jag har i efterhand slagit på mig själv för att jag inte tog det lugnt, för då kan jag minsann jobba. Men även klappat på mig själv för att det fan inte är lätt. Om det hade varit enkelt hade jag inte varit i min sits. Hade det varit lätt för mig att göra en sak i taget, sova mycket och vila på dagarna hade jag inte varit sjukskriven för stress från första början. Har levt i 200km/h i två år. Det är klart man inte kan stänga av från ena dagen till den andra och speciellt inte när man är en person som får energi av att göra saker. Jag har förminskat mig själv och speciellt när andra säger "du mååååste vila". MEN JAAAAA. Det är inte så att jag inte VET det. Det är så fint att jag har så många i min närhet som bryr sig så mycket om mig, och det är inte lätt att veta hur man ska vara mot någon som är i min sits, speciellt inte eftersom den är så individuell. SÅ, ett oönskat råd från mig till er, ge inte någon med stressyndrom oönskade råd och uppmaningar. Jag vet inte HUR många som är "experter" på mitt mående och tror sig veta precis vad jag behöver. Det stressar mig, jag känner mig pressad och känner att nu måste jag göra det det det och det för att må bra. Jag får hjälp av min psykoterapeut, läkare och fysioterapeut. TACK, ändå <3 Och de största tacket går till mina vänner som inte pressar mig, låter mig prata utan att avbryta när jag tappar tråden, som påminner mig om saker jag glömmer, som pratar långsamt med mig och som bara finns där när JAG orkar ses. TACK. 

Jag vet inte om jag är ensam om att uppleva detta men de känns som att SÅ många är sjukskriva för stressyndrom eller utmattningssyndrom men man vet så lite om det? Inte förrän jag läste Therese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra" så lättade mitt samvete över att jag inte kunnat ta det lugnt. Hon blev sjukskriven i tre månader och satte direkt upp en strategi för hur hon skulle göra tiden så effektiv som möjligt, trots att hon blivit sjukskriven för utmattning. Jag kan inte på tusen år jämföra min sits med hennes men jag kände igen mig i så mycket. Läste ut boken på två kvällar. Tips till er alla. Sjukskriven eller inte så ger den förståelse för den sits många är i idag. 

Det är svårt att se hur jag mår för utomstående. Jag är glad, som alltid. Så jag förstår att det inte är så enkelt. Och tro mig, jag önskar själv att mitt tillstånd var mer konkret. Vissa dagar efter en aktivitet sover jag i fyra timmar, äter middag och sover 14 timmar till. Andra nätter kan jag inte somna förrän 4 på morgonen och sen vakna pigg vid 9. Vissa dagar kan jag ha andningssvårigheter & känna varenda hjärtslag från det jag vaknar tills jag somnar, medan andra dagar känner jag mig "frisk". 

Sjukskrivningen är det mest konkreta jag har över mitt mående. "Stressigt arbete i 2 år. Insjuknat i panikanfall i början på nov. Sökt vårdcentral för arbetsrelaterad stress. Varit hemma ett par dagar. Åter arbete men ej kunnat jobba. Åter vårdcentral sedan sjukskriven ytterligare." Det kändes som jag var på vårdcentralen varje dag. Till en början fick jag en vecka i taget, som sen blev 2 och nu en månad åt gången. "Trött, desorienterad, svårt att hålla röd tråd, information måste upprepas. I anamnes tilltagande panikattacker med hjärtklappning, dyspné, huvudvärk, halsbränna och kontrollförlust, ca 10 ggr per dag. Uppger sömnsvårigheter och minnesproblem." Och sen samtidigt har man mage att sitta och ge sig själv skuldkänslor för att man inte klarar av att vila. Inte konstigt. Vårdcentralen igen. "Patienten har varit hemma flera veckor. Fortsatta symptom. Mycket trött. Sover flera timmar efter aktivitet". Senaste samtalet med min psykoterapeut var jag så frustrerad. Jag kan inte sätta ord på hur jag mår. Vanligtvis är jag expert på mig själv och mina känslor. Jag bad om hjälp. HUR tar man det lugnt, kommer ner i varv och hur klarar man av att inte göra saker. Så sant som det var sagt så finns det ingen enkel väg och ingen genväg heller för den delen. Vi la tillsammans upp en plan där jag planerar varje dag och tar den dagen i taget. Utgå från att säga nej till aktiviteter och sen kanske ändra mig om jag känner för det eller orkar just den dagen. Jag ska träna, i vilken form jag vill. Sovmorgon varje dag. Äta regelbundet. Försöka skapa rutiner. Och så vidare. Är så himla övertygad om att det kommer gå fint men det får ta den tid det tar. Min kropp ska hålla resten av livet ;) Nu ska jag sova, länge! 

@fannylidman ses där, kanske!

Sjukskriven året ut

Hej raringar!

Idag mår jag lite bättre än gårdagen. Var hos Sussi på förmiddagen för att få fina naglar. Dom blev SÅ snygga. Jul och nyårsredo. Sen till läkaren. Var där nästa en timme och har fått blivit sjukskriven till den 7 Januari. Han ställde så mycket frågor och eftersom jag inte kan koncentrera mig fick stackarn upprepa sig så många gånger. Tillslut frågade han mig om jag visste vilket datum det var, vilket år och vart vi var. Då inser man hur sjuk man egentligen är. Har nu fått begynnande utmattningssyndrom. Med andra ord, början på en utbrändhet. Har kontaktat en fysioterapeut, med andra ord sjukgymnast, för att få hjälp.

Imorgon ska jag på julmarknad med Emmisen och sen hem till min mormor på middag. Sen hem och vila. På lördagen har min släkt de årliga julpysslet. Sen vila resten av helgen. Nästa vecka har jag inget planerat förutom Skansens Julmarknad. Allt jag gör måste gå i slow motion så mysiga marknader passar väl perfekt som underhållning. Ni som känner mig vet hur mina dagar brukar se ut så ni kan bara ana hur uttråkad jag blir. Men å andra sidan är jag helt slut efter en utflykt så behöver vilan. Hoppas ni mår som små julstjärnor! Puss!

Igår hade jag en lunchdejt med Jennifer på Grand Escalier och ååååååh var jag gillar henne!

Gör om gör rätt

Hej rara ni!

Är fortfarande sjukskriven. Det var relativt lätt för mig att vila första veckan men desto mer ensam jag var desto mer ångest kom ikapp mig. Precis som när man blir sjuk så fort man får semester, ni vet? Jag minns inte saker, hör inte vad någon säger om två personer pratar med mig samtidigt, får svårt att andas för minsta lilla och har fått sömnproblem. Så för att undvika detta började jag hitta på saker igen, för om man har högt tempo klarar man fler saker, precis som jag levt innan det blev för mycket. Som ni vet har jag alltid sovit bra men att nu börja sova dåligt, vakna mitt i natten, ångest innan jag ska somna och ont i kroppen för jag spänner mig under natten är ytterligare ett steg närmare att bli utbränd. Det kan verka självklart men jag har SÅ svårt att vila. Har inget annat val länge än att möta mig ångest och verkligen vila. Ska nu vidare till en sjukgymnast för stresshantering som kan innebära akupunktur, medicinsk yoga och meditation. Sen utöver det göra en sak i taget, vila mellan aktivitet och göra allt långsamt. Ska åka bort för aktiv vila, som min psykoterapeut gett mig instruktioner om att göra. Börjar med nästan en vecka i Båstad med min lilla Nisen som verkligen kan pyssla om mig. Sen till landet resten av nästa vecka. Allt detta för att kunna vila men inte nödvändigtvis ha samma ångest som att bara vara hemma. Miljöombyte. Vi får se hur det går och om jag kan ta det lugnt. KRAM <3

 

What's up this weekend?

Hej bloggy!

Idag var jag hos läkaren igen för fortsatt sjukskrivning. Imorgon ska jag köpa lite julklappar på black friday & sen hem och packa. Efter det ska jag ta med doggen och hämta mamma i stan för att sen åka till Eskilstuna. Vi ska till min moster och mina kusiner på landet. Puss!

23 November 2017

Hej raringar!

Förra tisdagen var jag hos läkaren igen och fick en remiss till min psykoterapeut dagen efter. Det var en av de jobbigaste samtalen jag haft med henne. Vill inte gå in på för mycket detaljer men har utmattningssyndrom, panikångestsymptom och är väl mer eller mindre på gränsen till att bli utbränd. Jag måste ta det lugnt tills jag inte tycker det är jobbigt att ta det lugnt längre. Den mesta av tiden ligger jag i soffan under täcket & kollar serier. Jag har bott hos Cornelia några dagar. Finns ingen som kan pyssla om mig som hon. Hon är som en storasyster för mig. Måndagen spenderade jag med min Vendela. Jag åkte hem till henne på förmiddagen och hon sminkade mig. HUR drömmigt. Sen åkte vi till Mall för att kika på inredning. Hittade lite fint på Zara Home. Även en nyårsklänning från & other stories. ÄLSKAR. Sen köpte vi med oss gottis & vin hem och lagade middag och hade sleepover. Dagen därpå körde jag henne till jobbet och fick bli sminkad igen hihi. Älskar att vara med henne. Tänk att hon ALLTID får en att må lite bättre. Idag var jag hos Melissa och fick en ny spraytan, hon är SÅ duktig och gud så länge de håller. Nu är jag hemma igen och ska till läkaren imorgonbitti. Är lagom trött på det nu. Uppdaterar er imorgon på hur det gick och hur länge till jag ska vara sjukskriven. Puss! Ta hand om er!!!

Jobb & Bubble Sheet Mask

Idag har jag jobbat!

Morgonen blev inte riktigt som jag räknade mig. Tur att Nisen plingade på och kom med donuts & gosade med mig och doggen i soffan. Grät halva morgonen efter hon gick på grund av att jag vaknade av massa missade jobbsamtal, kände mig stressad och våndades inför jobb när jag varit sjukskriven en vecka. Haha känner mig så löjlig när jag reagerar okontrollerat. Iallafall, jobbet gick bra och jag tog de så lugnt jag kunde. Imorgon ska jag förhoppningsvis till min läkare för utredning. KRAM!

Goaste Linn gav mig två ansiktsmasker idag, en som bubblar!! Så kul!

That's what friends are for

WOW!

Shoutout till mina finaste vänner. Trodde aldrig att alla mina vänner skulle ta min sjukskrivning på så stort allvar och hjälpa & stötta mig. Jag har inte ens tagit mig själv på så stort allvar. Min största hjälte i det här är ingen mindre än Denize, min lilla Nisen. Hon bodde hos mig tre dagar, sminkade mig, hjälpte mig med kläder, tog hand om doggen, pressade mig inte & bara var en så bra vän man kan vara. Vet ni vad hon gjorde mer? Imorse åkte hon hela vägen från stan, köpte donuts och vid elva stod hon utanför min dörr. VEM ÄR SÅ FIN? Moving on. Jennifer köpte te till mig som heter "Relax". Så himla gulligt. Sen alla som skrivit och frågat om dom kan göra något för mig, ringt och frågat hur jag mår, ger förslag på harmoniska saker att göra och så vidare. En vän till mig skrev ett så fint sms att jag blev tårögd, en mening fastnade ordentligt. 

"Din energi och lust för att jobba vare dag och lite mer med en positiv attityd är en del av din personlighet, och det är en fantastisk del av den, du är en allt eller inget människa vilket jag älskar"

 

Tack mina fina fina vänner ni är bäst <333333333333

Back to work

Hej raringar!

Idag är det dags för mig att återgå till jobbet. Jag vet faktiskt inte riktigt om jag känner mig redo. Morgonen började väl inte optimalt, räknade att få sova 12h vilket jag har gjort mer eller mindre hela veckan, men så blev jag väckt vid både 8, 9.30 och 10. Typiskt mig att sova så pass djupt att man inte klarar av att stänga av ljudet på telefonen. Mina chefer ringde och behövde att jag öppnade imorse istället för att stänga. Vanligtvis hade jag kastat mig upp men måste undvika allt som stressar mig. SÅ idag jobbar jag 14 till 20. Ska hoppa in i duschen strax, få i mig lite brunch och ta en prommis med doggen. Hoppas ni får en fin dag! Puss!

What's up this week?

Hej loves! Tyvärr har jag fått ställa in flera planerade saker denna vecka med tanke på omständigheterna. Skulle firat Jennifer, haft vinkväll med två stammiskunder, jobbat, möte, konsert och annat. Har försökt vila i den mån det går, haha tycker på fullaste allvar att det suger röv. Måndagen spenderade jag i soffan & kollade genom en hel säsong Hassel. Tisdagen såg likadan ut tills jag nästan ruttnade bort så hämtade upp min fina Melissa när hon slutade. Vi åkte till henne och jag fick spraytan. THANKS GIRL. Hon får verkligen en att känna sig bekväm, hon är så snabb, proffsig och gissa om vi klickade direkt! Fick min första fläck efter en vecka man ba när har det någonsin hänt förut xD 250kr för en & 200kr var om ni kommer två. Vem vill vara en blekfis i höstmörket hihi? HÄR är hennes Instagram. 

Nisen har bott hos mig sen dess och bara agerat sällskap, sminkat mig och sett till att jag tar på mig heels så jag inte ser likadan ut som jag mår haha. Hon tog med mig till hennes vän Sherry som gör fillers. WOW. Där blev vi ompysslade och extra fina. Aldrig sett en tjej ha så lång väntetid som Sherry. Senare den kvällen var Nisen & Emma hos mig. Vi kollade phfinal, åt middag & låg i soffan. Tur att jag har dom två. Idag är jag helt färdig, fick äta upp gårdagen antar jag. Har aldrig upplevt att bli så trött av något ärende. Främst är jag trött psykiskt. Kan inte prata om jobb eller något som rimmar på drama. Har varit ensam idag och ska snart äta middag med mammut. KRAM!

These babys är från MANGO, skönaste heelsen I am telling you. Är vanligtvis ingen heelstjej, alls. Akta dom för regn! Mockabyxor från Zara och blus från Gina.

Sjukskriven

Hej dearest!

Som jag nämnt för er så har det blivit väldigt mycket jobb senaste tiden. Jag har upplevt att min hals krampar så jag får svårt att andas, prata och svälja. Tänkte inte mer på det förrän det blev värre & i fredags kunde jag knappt prata ordentligt med min lilla praktikant. Fick ställa in kvällens planer och rådfrågade vårdguiden what was up. Hon sa att jag skulle till närakuten morgonen efter & jag ba "jaja". Jag jobbade hela helgen & det blev såklart värre. Måndagen började med en akut läkartid på min vårdcentral. Läkaren frågade om jag hade ont i halsen & jag nästan skrattade och ba "nej gud det är inte därför jag är här" vilket jag fick äta upp ganska direkt när han konstaterade att jag hade "övre luftvägsinfektion", med andra ord ont i halsen haha. Kramperna var iallafall panikångestsymptom som orsakas av stress. Fröken gick från läkarbesöket med en sjukskrivning för hela veckan & ska gå en stressutredning med min läkare & samtal.

Jag vill gärna tro att jag klarar allt & aldrig ska be om hjälp. Tyvärr är det inte så det funkar. Man kan leva i hundraåttio men inte utan att vila. Jag älskar att vara med på allt och jag älskar att leva i ett högt tempo. MEN jag måste vara mer rädd om mig. Livet är för kort för att springa ifrån sig själv. Puss!

30 Oktober 2017

Hej babys

Inte mycket action på den här fronten hihi. Jobbar väl snart ihjäl mig, fyra veckor i rad har jag jobbat 6 dagar per vecka. Efter regn kommer solsken så fick vara ledig i helgen & jobbade en dag sen nu är jag ledig i tre dagar till. Ska vila så himla mycket. Imorgon fyller min kära extramamma Madde år så ska äta födelsedagsfrukost där. Sen ska jag på möte och tänkte sola också. På kvällen ska jag till min pappa för lite middag. Sen ons och tors har jag inget planerat, nästan gråtfärdig av att få vila. Har lite svårt att slappna av med tanke på mitt livstempo men ska tvinga mig själv komma ikapp med lite saker jag behöver få gjort. Rensa garderob, tvätta sminkborstar och liknande. Ni ba booooring.

Viktigast av allt, snön är här. Söndagsmorgonen kom den första snön och idag när jag var ute med doggen så snöade det lite. Jag älskar alla årstider när dom är i sin fullo så att November är runt hörnet samt snö, jag är NÖJD. Både våren och hösten i år var magiska. 

Ni får settle med bilder från mina senaste äventyr. KRAAAM!

Ni ba men snälla vadå äventyr, bara selfies???? 

Jag har varit på Djurgården med Vendela och våra hundar för lite lunch på Rosendals Trädgård och en prommis. Vi var på Ulriksdals Slott på höstmarknad i lördags och åt en mysig lunch. Sen har vi varit ute och ätit middag & dansat ett gäng från Nacka Forum. That's about it. Sista bilden är från mitt jobb! 

12 Oktober 2017

Hej fina!

Hoppas ni haft en lika fin dag som jag. Började med en sovmorgon, hämtade Emma, åkte till jobbet där hon trådade mig lite. Sen gick jag över till Make Up Store där Vendela sminkade mig. Efter det åkte jag till Phils Burger på Gärdet och köpte med mig mat till Olivers jobb. Hängde där i princip hela dagen och hjälpte till, sen åkte vi hem ihop. Ikväll har jag bara tagit det lugnt för jag är ensam hemma. Skulle rensat garderoben men det får bli en annan dag. Nu ska jag åka och handla sen hämta mammuten i stan. Puss!

I've been doing some shopping

Hej loves!

Har haft de bästa 48h någonsin tack vare mitt smultron Vendela. Hon fångade upp min dåliga energi och planerade en dag åt oss. Hämtade henne efter jobbet i tisdags så åkte vi till Mall of Scandinavia. Vi åt middag på Vigårda, shoppade och gick sen på bio. Girls Trip såg vi och man skrattade nonstop, sevärd!!! Kolla med bra tjejkompisar. Efter det åkte vi hem till Vendelas jättefina lägga och drack vin och pratade. Sen sov jag där och vi åkte tillsammans till hennes jobb på morgonen där hon sminkade mig. Senare idag så åkte jag till min frisör Felicia på Odenplan. Älskar att vara hos henne. Vendela mötte mig där när jag var klar och vi åkte till Mall igen. Shoppade ÄNNU mer hihi fick med mig så fina saker. Ni vet den klassiska renoveringen inför hösten. Kan vi ta en minut för dessa röda heels jag hittade. Grät nästan. Nu är jag redo, älskar hösten. Tack Vendela för bästa dagarna. Hon är en sådan vän som får en att bara vara i nuet, känna sig som den snyggaste människan på jorden och sen finns det ingen som får mig att skratta mer än hon. Nu har jag varit hemma några timmar, städat upp i mitt rum & tagit ett bad. Ligger äntligen i sängen och ska kolla nått ph avsnitt innan sömn. Imorgon är jag också ledig så ska rensa garderoben, städa och sen hänga med Oliver på hans jobb. 

Känns som jag är på rätt spår igen, med tanke på mina tidigare inlägg. Älskar att känna mig....oövervinnerlig? Förstår ni vad jag menar då utan att helt säga det i brist på ödmjukhet? KRAM!

9 Oktober 2017

Men asså vad är det som försiggår med den här balansen i mitt hjärta?

Något som inte stämmer. Allt är liksom bra. Haha kanske det som är problemet, det är lite tråkigt. Måste konstant utmanas och jag tror jag märker att jag är uttråkad. Jag jobbar 6 dagar i veckan och klarar det galant, sen älskar jag att jobba hårt, men man har inte den energin om det är mycket annat på gång. Vad ska jag hitta på? Är inte det de värsta egentligen, att man har det så bra men känner sig understimulerad. Fast dom två sakerna kanske man ska skilja från varandra. Förvirrad, hör ni? Jaja.

Jag är ändå glad, men känner mig lite lost för tillfället. Almanackan är nästan tom och det händer aldrig. Måste lära mig själv ta det lugnt. Puss!

Ni får bara gamla bilder haha, jag för ett år sen ungefär. En höstdag på landet i Oktober. Mysigt.

Goodmorning

Redan torsdag!

Imorse var jag på möte, solade & lite andra ärenden. Nu är jag hemma & har duschat och slängt i mig lunch. Ska göra mig i ordning och röra mig mot jobbet strax. Lång dag. Meeen ska få jobba med min älskade Emma så jag är glad! Puss

Det här är jag exakt för ett år sen